Genel

4.SINIF SENE (YIL) SONU ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTI KARARLARI TUTANAĞI 2014-2015

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı ……………İlköğretim Okulu 4. Sınıflar Yıl Sonu Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

GÜNDEMDE ELEALINAN MADDELER

1-) açılış ve yoklama saygı duruşunun yapılması ,istiklal marşı’nın okunması.

2-)Yıl içinde yapılan işlemlerin e -okul sistemine girilmesi.

 3-)  Öğretim yılı içerisinde karşılaşılan güçlüklerin tespit edilmesi ve giderilmesi.

 4-) Yapılmış olan ölçme ve değerlendirmelerin ,yazılı, performans ,projelerin görüşülmesi 5-Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri konusunda ve okul başarılarının arttırılması konusunda izlenecek yol ve yöntemleri görüşülmesi.

 6-)Yıl içerisinde yapılmış olan yapılmış olan sosyal etkinliklerin görüşülmesi.

 7-) birinci ve ikinci dönem yapılmış olan zümre öğretmenler toplantı tutanaklarının gözden geçirilmesi.

 😎 dilek ve temenniler.

 9-) Kapanış

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

1-) zümre başkanı……………………….. başkanlığında 18. 06. 2015 günü saat 18. 30 da öğretmenler odasında dördüncü sınıf sene sonu zümre öğretmenler kurulu toplantısı yapmak üzere toplanıldı. Açılış ,yoklama ,saygı duruşu yapıldı ,istiklal marşı okundu.
2- E- okul sistemine yıl içerisinde yapılan olan işlemlerinin ve diğer tüm işlemlerin yapılmasında bir aksaklık olmadığı bildirildi. Şök kararları üzerinde konuşulduğu kurulda alınan kararların uygun olduğuna karar verildi ve bir sonraki maddeye geçildi.
3-Eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilerin evlerini yürüyerek gelip gittiği karlı ve yağmurlu ,olumsuz hava koşullarında devamsızlık yaşandığı bunun ise öğrencilerin başarısında olumsuz yönde etkilediği üzerinde duruldu. Ayrıca öğrencilerin sobalı evlerde oturduğu , dolayısıyla evlerinde ayrı bir çalışma odaları ortamlarının bulunmayışından dolayı başarısızlıklarının daha da arttığı konusu üzerinde fikir birliğine varıldı.

Öğrencilerin velileri uyarı olmasına rağmen okula sabah kahvaltısı yapmadan geldiği ancak süt projesinin bu konudaki olumsuzluğu az da olsa ortadan kaldıran olumlu bir  proje olduğu üzerinde hemfikir olundu. Yıl içinde yapılmış olan ölçme ve değerlendirmelerin ,sınavların belirlenen tarihlerde yapıldığı performans ve proje görevlerini değerlendirmede performans ve proje değerlendirme ölçeklerine göre değerlendirildiği belirtildi.

 

ZÜMRENİN TAMAMI İÇİN ALLATİ LİNKİ TIKLAYIN

 4.SINIF SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI 2014-2015

 

www.guzelbil.com

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu