Genel

2015-2016 El Sanatları Teknolojisi Alanı Sene (yıl) Sonu Zümre Toplantı Tutanak Kararları

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

1-Zümre Başkanı Ayşe KIRCA AKTAŞ iyi dilek ve temennilerle toplantıyı açtı yapılan yoklamada zümre öğretmenlerin hazır olduğu görüldü. Zümre başkanı Ayşe KIRCA AKTAŞ gündem maddelerini okudu.

2- El Sanatları teknolojisi öğretmeni Ayten KARADENİZ TOPBAŞ yazmanlığa seçilmiştir.

3- I. ve II. Dönem zümre tutanakları incelendi. Zümre toplantı tutanaklarında alınan kararlar çerçevesinde derslerin işlenmiş olduğu görüldü. Herhangi bir aksaklık yaşanmadığı tesbit edildi.

4- KML 12/E İşletmelerde beceri eğitimi dersinde dersinde I. ve II. Dönem öğrenci başarısı %100 olarak tespit edilmiştir.

KML 12/E sınıfı El Nakışları dersinde I. ve II. Dönem öğrenci başarısı %100 olarak tespit edilmiştir.
KML 12/E sınıfı Ev tekstili dersinde I. ve II. Dönem öğrenci başarısı %100 olarak tespit edilmiştir.

KML 10/D sınıfı Temel Tasarım dersinde öğrenci başarısı %100 olarak tespit edilmiştir.
KML 10/D sınıfı Geleneksel Türk El Sanatları dersinde öğrenci başarısı %100 olarak tespit edilmiştir.
KML 10/D sınıfı Mesleki Gelişim dersinde öğrenci başarısı %100 olarak tespit edilmiştir.
KML 10/D sınıfı Temel Teknikler dersinde öğrenci başarısı %100 olarak tespit edilmiştir.

5- Zümre Başkanı Ayşe KIRCA AKTAŞ, I. ve II. Dönem yıllık planlarda görülen eksikliklerin 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı başında düzeltilmesini söyledi.

6-Zümre başkanı Ayşe KIRCA AKTAŞ 12. sınıfların yaptıkları çalışmalarda ;harcanan temrin alış-veriş miktarının tahmin edilenden daha iyi sonuç verdiğini,Sibel ERYILMAZ dekoratif ev ürünlerinin temrin alış verişini karşıladığını, kermeste satılamayan ürünlerin ise önümüzdeki sezon başında Eğitim Bayramında tekrar satışa sunulmak üzere depolandığını,belirttiler.
7- Staj yapacak 10. sınıf öğrencilerine gerekli bilgiler ve evraklar verildi. Staj yapılacak yerler hakkında bilgi verildi.Staj yeri için öğrenciler uygun görülen yerlere yönlendirmeler yapıldı.

8- 9. sınıflara 2016-2017 eğitim öğretim yılında El sanatları Teknolojisi branşını seçmeleri için ,Mayıs ayının ikinci yarısı itibariyle Bölüm şefi Ayşe KIRCA AKTAŞ,sınıfları tek tek dolaşarak bölüm tanıtımının yapıldığını,branş öğretmeni Ayten KARADENİZ TOPBAŞ girdiği sınıflarda ,öğrencilerle birebir konuşmalarında bölümü tanıtıcı sohbetlerde bulunduğunu,Sibel ERYILMAZ ise atelyeleri ziyaret eden 9.sınıf öğrencilerine yapılan çalışmalar ile bölümü tanıttıklarını belirttiler.Ayrıca bölüm ürünlerinin sergilenmesi için yapılan vitrinde ;ürün yerleştirilmesi esnasında gelen tüm öğrencilere bire bir bölüm tanıtımı –bölümde yapılan çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği de söylendi.
9- El sanatları teknolojileri Alanının 10. sınıf öğrencileri Ev Tekstili ve El ve Makine Nakışları dallarının seçimlerini yapmışlardır.

12- Zümre başkanı Ayşe KIRCA AKTAŞ, önümüzdeki 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının iyi geçmesini dileyerek,toplantıyı kapattı.

Zümre Başkanı Zümre Öğretmeni Zümre öğrt. Zümre Öğretmeni
Ayşe KIRCA AKTAŞ Hafey GÜLMÜŞ Sibel ERYILMAZ Ayten KARADENİZ TOPBAŞ
(El Sanatları Tek Öğrt) (El Sanatları Tek. Öğr). (El Sanatları Tek. Öğrt.) (El Sanatları Tek. Öğrt.)

zümrenin tamamını buradan indiriniz

22.06.2016
UYGUNDUR
Muhammet E. ASLAN
Okul Müdürü

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu