LİSE SENE BAŞI ZÜMRE TUTANAKLARI 2019-2020

2015 2016 Sene Başı Matematik- Geometri Dersi Zümre Toplantı Tutanağı Kararları

2015 2016 eğitim öğretim yılı Yozgat Akdağmadeni Anadolu Öğretmen Lisesi matematik- geometri dersi zümre toplantı tutanağıdır.

Ttoplantı no:

Ttoplantı tarihi:

Ttoplantı saati:

Zümre başkanı:

Toplantıya katılan zümre öğretmenleri:

Gündem maddeleri

1—-) açılış ve yoklama

2—-)1739 sayılı milli eğitim temel kanunlarında belirtilen Türk milli eğitiminin amaç ve temel ilkeleri ile ders kitaplarında yer alması gereken Atatürkçülükle ilgili kanunların okunması.

3—-)matematik ve geometri dersleri müfredat programları ve ders kitaplarının incelenmesi.

zümre öğretmenler kurulu toplantısı ile ilgili 0 7 0 9 2013 tarihinde yayınlanan yeni ortaöğretim yönetmeliği ile ilgili maddeleri okunması.

4—-)matematik dersinin genel ve özel amaçlarının ele alınıp incelenmesi.

5—-) başarıyı artırıcı tedbirlerin görüşülmesi.

6—-) yıllık ve günlük planların hazırlanması .

7—-) araç gereç ve yararlanılacak kaynakların tespiti.

8—-) 0 7 .0 9. 2014 tarihinde yayınlanan yeni ortaöğretim program yönetmeliğinin performans ve proje ile ilgili maddesinin okunması ve bu maddelere göre gerekli tedbirlerin alınması.

9—-)ölçme değerlendirme birlik ve beraberliğin sağlanması için yapılacak yazılı sınavların 0 7. 0 9 .2014 tarihinde yayınlanan yeni ortaöğretim yönetmeliği ile ilgili maddelerine göre yapılması .

10—-) ders işleyiş metodunda birliğin sağlanmasının ve tespiti .

11—-) diğer zümre öğretmenleri ile işbirliğinin yapılması.

12—-) dilek temenniler ve kapanış.

Toplantıda Alınan Kararlar

1))))) 18 .0 9. 2015 günü zümre başkanı başkanlığında matematik dersinin zümre toplantısı iyi dileklerle açıldı. Yapılan yoklamada bütün öğretmenlerin hazır olduğu görüldü gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

zümreyazı

www.guzelbil.com

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu