Genel

2017-2018 İlköğretim Haftası Kutlama Programı, Konuşma Metni Ve Şiirler

2017-2018 İlköğretim Haftası Kutlama Programı, Konuşma Metni Ve Şiirleri bedava indir , 2017-2018 İlköğretim Haftası Kutlama Programı, Konuşma Metni Ve Şiirler çalışma dosyası

2017-2018 İlköğretim Haftası Kutlama Programı, Konuşma Metni Ve Şiirlerİlköğretim Haftası Kutlama Programı

Program akışı

konuşma

sunucu programı

şiir

İlköğretim haftası programında öğretmenin yapacağı konuşma kısa ,öz ve anlaçşılık olmalıdır.Çünkü dinleyicilerin küçük olduğu unutulmamalıdır.
KONUŞMA
Değerli Öğretmenlerim, Sevgili öğrencilerim ve Sayın Veliler;

Okullarımızın açıldığı bu haftayı, İlköğretim Haftası olarak kutluyoruz.
Şu anda hepimiz, yeni bir eğitim öğretim senesine başlamış olmanın coşkusu içindeyiz. Kavuştuğumuz okulumuz, öğretmenimiz ve arkadaşlarımız, hepimizi sevince boğdu.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla bir an evvelce tanışmayı arzuluyoruz. Okul bizim ikinci evimiz gibidir. Birlikte yaşamayı, sevgiyi, arkadaşlığı ve arkadaşlığı burada öğreniyoruz. Öğrendiğimiz bulgular yanısıra oynadığımız oyunlar ve söylediğimiz şarkılarla hoşça süre geçiriyor, ortak sevinçler paylaşıyoruz.

Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlığa yararlı olmak, okuma-yazma öğrenmekle başlar. Daha sonra öğrendiklerimizle ise, iyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan, bilimi hurafeden ayırır ve günümüz dünyanın vardığı bilgi birikimini elde ederiz. Bilgisiz ve eğitimsiz insanlar daha çok suç işler. Bir ülkenin gelişmişlik seviyesi eğitimli insan sayısıyla ölçülür.

Yeni bulgular, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmanız dileği ile İlköğretim Haftanızı kutluyorum.

Dosyayı indirmek için indirme linkini (butonu) tıklayınız

2017-2018 İlköğretim Haftası Kutlama Programı Konuşma Metni Ve Şiirler

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu