Genel

Edebiyat Grubu Zümresi 1.Dönem-Sene Başı 2016-2017

Edebiyat Grubu Zümresi sene başı öğretmen kurul tutanağı

1.Dönem-Sene Başı 2016-2017 Edebiyat Grubu Zümre Toplantısı

 

Edebiyat Grubu Zümresi

kuranı kerim zümresi ,almanca zümresi, eğitim, öğretim, yazılı, soru, sınav, dosya, beden eğitimi, fen, türkçe, matematik, din kültürü, din, siyer, tdb, kuranı kerim,matematik, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, dil anlatım, egzersiz, zümre, 1. dönem, sene başı, yoklama, Edebiyat Grubu Zümresi

Edebiyat Grubu zümresini indirmek için linke tıklayınız

sene başı  Edebiyat Grubu zümresi indirip dosyalarınızda bulundurunuz

Edebiyat Grubu zümresi , ders , kurul , soru , dönem , sınav, öğretmen

sene başı Edebiyat Grubu zümresi tüm sınıflar için hazılanmış ve öğrenciler için rehberlik etmesi amacı ile , öğretmenler tarafından hazırlanmıştır.

 

 

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu