6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları6.Sınıf Yazılı Soruları

2016-2017 6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 1.Sınavı Değerlendirmesi

6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 1.Sınavı Değerlendirmesi 2017 indir , 6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 1.Sınavı Değerlendirmesi 2017 guzelbil.com , 6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 1.Sınavı Değerlendirmesi 2017 çalışması

6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 2.Sınavı Değerlendirmesi indir ,6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 2.Sınavı Değerlendirmesi  2.Dönem 2.Sınavı Değerlendirmesi 6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 2.Sınavı Değerlendirmesi   6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları  kategorisine eklenmiştir.5.Sınıf Trafik Güvenliği Yazılı Soruları 2.Dönem 2.Sınavı Değerlendirmesi 2.Dönem 2.Sınavı Değerlendirmesi ortaokul 5.sınıf için hazırlanmış olan yazılı yoklama sınav soru çalışmasıdır.
İndirmek için indirme linkini tıklayıp bilgisayarınıza kaydediniz

6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 1 Sınavı Değerlendirmesi-1

2016-2017 6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 1.Sınavı Değerlendirmesi-2

Altıncı sınıflar için hazırlanmış ve yeni eğitim öğretim yılında kullanılmak üzere sizlerle paylaştığımız sorular özenle seçilmiş kaliteli sorulardan oluşmaktadır.
Sizlerle paylaşmış Olduğumuz bu sorular çeşitli zorluk derecelerinde ibarettir. En zor , orta dereceli zorluk ve kolay sorulardan oluşan ve klasik , test , boşluk  doldurma , doğru – yanlış gibi soruları içinde barındıran özenle hazırlanmış kaliteli sorulardır. Beşinci sınıf yazılı soruları öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yardımcı olmak adına guzelbil.com adlı sitemizde ücretsiz ve üyelik gerektirmeden kolayca indirilir bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.Dilek ve şikayetlerinizi yorum kısmında ya da guzelbil.com Gmail adresinde bizlere bildirebilirsiniz.Siz değerli öğretmenlerimizin kendinize ait soru , test ,  konu anlatımı,  etkinlik ve her türlü dosyanızı guzelbil01@gmail.com  adresimize yolladığınız takdirde adınıza yayınlanacaktır.Daha kaliteli bir içerik oluşturma bilmemiz için siz değerli öğretmenlerimizin yardımlarınızı bekliyor ve yeni eğitim öğretim sezonunda başarılar diliyoruz. Daha iyisini siz yapın biz yayınlayalım.

2016-2017 6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 2.Dönem 1.Sınavı Değerlendirmesi

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu