4.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları

4.Sınıf 1.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

4.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları

4.Sınıf 1.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

4.Sınıf 1.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı için hazırlanmış olan indirme veya görüntüleme bağlantıları sayfanın aşağısında bulabilirsiniz. 4.Sınıf 1.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı dosyasına ait örnek bir görüntü veya yazı aşağıda sunulmuştur. Ayrıca 4.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları kategorisine ve diğer 4.Sınıf Dokümanlarına ait materyalleri bulmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

4.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları

4.Sınıf Tüm Dosya ve Dokümanlar

4.Sınıf 1.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

Dosyaya ait görüntü veya yazı

4.Sınıf 1.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı
4.Sınıf 1.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

1-Okul Müdür yardımcısı Hüseyin ERKAYIRAN başkanlığında, okulumuz öğretmenler odasında, 02.10.2019 tarihinde, saat 13:00’da Şube Öğretmenler Kurulu toplantısı başladı. Yapılan yoklamada 4/D sınıfında derse giren bütün branş öğretmenlerinin hazır bulunduğu görüldü. Birinci dönemin başarılı ve verimli geçmesi temennisiyle gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı.

2-Sınıf rehber öğretmeni Şeref BENLİ sınıf seviyesinin ortalama  iyi olduğunu,yapılan sınavlarda öğrencilerin genelinin istenen puana yaklaştıklarını ,ancak sınıf içindeki bazı öğrencilerin  yeteri basarı düzeyine erişemediklerini,bunun yanında  zaman zaman davranış yönünden  sorunlar çıktığını ancak dersin farklı yöntem ve teknikle işlenmesine geçilmesinin bunu önlemede etkili olduğunu söyledi.

3- Öğrencilerin sosyal, ekonomik, sağlık, beslenme alışkanlığı, başarı durumu ve davranış yönünden durumları aşağıdaki tabloda tek tek ele alınmıştır.

4- Sınıf rehber öğretmeni Şeref BENLİ, derste konuşma alışkanlıklarının azaltılması ve derslerin daha verimli hale getirilmesi için öğrenci merkezli ders işlenmesi gerektiğini belirtti. Öğrencilerin başarılarını arttırmak için öncelikle okuma seviyelerinin yükseltilmesi gerektiğini; öğrencilerin boş zamanlarını kitap,gazete,dergi okuyarak değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Derste öğrenci merkezli bir eğitim öğretim yapılması gerektiğini, öğrencilere daha fazla söz hakkı vererek derse karşı, ilgi, istek ve katılımı arttırmanın önemli olduğunu; başarılı öğrencilerin takdir edilerek ödüllendirilip diğer öğrencilerin de teşvik edilmesi gerektiğini belirtti. Öğrencilerin derste, duygu, düşünce ve yorumlarını demokratik bir ortamda rahatlıkla, sıkılmadan, çekinmeden ve özgüvenle ifade edebilmeleri için uygun ortam hazırlanmasının başarıyı arttıracağını söyledi. Fırsatların en iyi ve azami derecede değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

İngilizce dersi öğretmeni Eşe Sonay GÜRLEK, 4-D  sınıfının düzenli ve uyumlu bir sınıf olduğunu, derslerine daha çok çalışarak daha da iyi olabileceklerini, bu noktada biz öğretmenlerin üzerine düşeni severek yapacaklarını belirtti.

Dosyanın indirme bağlantısı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/guzelbil/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427