4.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları

4.Sınıf 2.Dönem Şök Toplantı Tutanağı Ve Kararları

4.Sınıf 2.Dönem Şök Toplantı Tutanağı Ve Kararları

4.Sınıf 2.Dönem Şök Toplantı Tutanağı Ve Kararları için hazırlanmış olan indirme veya görüntüleme bağlantıları sayfanın aşağısında bulabilirsiniz. 4.Sınıf 2.Dönem Şök Toplantı Tutanağı Ve Kararları dosyasına ait örnek bir görüntü veya yazı aşağıda sunulmuştur. Ayrıca 4.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları kategorisine ve diğer 4.Sınıf Dokümanlarına ait materyalleri bulmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

4.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları

4.Sınıf Tüm Dosya ve Dokümanlar

4.Sınıf 2.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı

Dosyaya ait görüntü veya yazı

4.Sınıf 2.Dönem Şök Toplantı Tutanağı Ve Kararları
4.Sınıf 2.Dönem Şök Toplantı Tutanağı Ve Kararları

2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHÇELİEVLER İLKOKULU
4/D  SINIFI 2. DÖNEM “ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI”TUTANAĞI

1-İkinci yarıyıl Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısıokul müdür yardımcısı Yüksel ÖZÇİFTÇİ başkanlığında, sınıf öğretmeni Sezer KİBAR, Din Kül. Ve Ahl. Bil.Öğretmeni Rabia……………..       İngilizce öğretmeni Sibel ………..okul rehber öğretmeni Ömer AY’ın katılımı ile öğretmenler odasında toplanarak, yukarıda belirlenen gündem maddeleri  ele alınarak görüşmelere geçilmiş ve toplantı tutanak haline getirilmiştir.

2-Sınıf  öğretmeniSezer KİBAR,  sınıfının 1. Dönem başarı durumunun normal olduğunu ve bazı öğrencilerin ilgisizlik,yeterince çalışmama,derse hazırlıklı gelmeme,öğretmeni iyi dinlememe ve benzeri nedenlerden dolayı, bazı derslerinin zayıf olduğunu belirtti.

İngilizce öğretmeni ……………………….; bazı öğrencilerin derslere genlikle hazırlıksız geldiği ve derse katılmadıklarını,sınıf kurallarına uymakta zorluk çıkardıklarını belirtti.Sınıf öğretmeni Sezer KİBAR,ikinci dönemde bu öğrencilerin kendileri tarafından takibe alınacağını,aileleri ile görüşülerek gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti. Birinci dönem başında sınıfa 2 öğrenci daha katıldığı, bu öğrencilerin başarılarının(biri hariç) normal olduğun belirtti.

Dosyanın indirme bağlantısı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/guzelbil/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427