4.Sınıf Veli Toplantı Tutanakları

4.Sınıf 2.Dönem Veli Toplantı Tutanakları

4.Sınıf 2.Dönem Veli Toplantı Tutanakları

4.Sınıf 2.Dönem Veli Toplantı Tutanakları için hazırlanmış olan indirme veya görüntüleme bağlantıları sayfanın aşağısında bulabilirsiniz. 4.Sınıf 2.Dönem Veli Toplantı Tutanakları dosyasına ait örnek bir görüntü veya yazı aşağıda sunulmuştur. Ayrıca 4.Sınıf Veli Toplantı Tutanakları kategorisine ve diğer 4.Sınıf Dokümanlarına ait materyalleri bulmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

4.Sınıf Veli Toplantı Tutanakları

4.Sınıf Tüm Dosya ve Dokümanlar

4.Sınıf 2.Dönem Veli Toplantı Tutanakları

Dosyaya ait görüntü veya yazı

4.Sınıf 2.Dönem Veli Toplantı Tutanakları
4.Sınıf 2.Dönem Veli Toplantı Tutanakları

TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

2021–2022 eğitim, öğretim yılı 2. dönem 1. veli toplantısı 4-A sınıfı öğrenci velileriyle 17.02.2022 Perşembe günü sınıf öğretmeni Ali ÇİRKİN’in başkanlığında toplanarak aşağıdaki gündem maddeleri görüşülmüştür.

 1-) İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu:

17.02.2022 Perşembe günü saat 12.00’da 4-A sınıfında toplandık. Toplantıya saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı söylenmesi ile başlandı.

2) Açılış ve yoklama. Gündem maddelerinin okunması:

4/A sınıf öğretmeni Ali ÇİRKİN açılış konuşmasını yaparak toplantıya gelen velilere katılmalarından dolayı teşekkür etti.

Sınıf öğretmeni Ali ÇİRKİN tarafından toplantı gündem maddeleri okunarak velilere eklemek istedikleri yeni gündem maddesinin olup olmadığı soruldu. Yeni gündem maddesinin olmadığı görüldüğü için toplantıya başlandı.

3-) I. dönemin değerlendirilmesi ve öğrenci davranışları:

4/A sınıf öğretmeni Ali ÇİRKİN tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci döneminin genel bir değerlendirilmesi yapıldı.

Yapılan değerlendirmede öğrencilerin genel durumlarının çok iyi olduğunu ve 1. Dönemin başarılı bir şekilde sonuçlandığı konuların planlandığı süre içinde işlendiği dile getirildi. Öğrenci davranışlarında önemli bir problemin yaşanmadığı dile getirilerek velilere teşekkür edildi.

Ancak sınıfımıza bu yıl katılan birkaç öğrencinin akademik yönden eksikliklerinin olduğu Sınıf Öğretmeni Ali ÇİRKİN tarafından belirtildi. Sınıfımıza bu yıl katılan öğrencilerin derslerine planlı ve düzenli çalışmaları durumunda daha da başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Ayrıca bu öğrencilerin sık sık etüt çalışmalarına alınarak eksikliklerinin kapatılacağı vurgulandı.

Sınıf Öğretmeni Ali ÇİRKİN öğrenci başarısında ev çalışmasının ve veli takibinin çok kritik öneme sahip olduğu söylendi. Velilerden çocuklarının başarı durumlarını takip edip gerekli tedbirleri almalarını, bu konuda her zaman sınıf öğretmeni ile diyalog içinde olunması gerektiği vurgulandı.

Ayrıca gelecek yıl ortaokula gidecek öğrencilerin bu eksiklerini tespit ve gidermenin zorlaşacağını bu nedenle şimdiden planlı çalışmaya başlamaları ve çalışma alışkanlığa kazanmaları gerektiği ve bu konuda veli olarak anne-babalara da çok iş düştüğünü belirtti.

Velilerden Muhammed Ali DURAK söz alarak: öğrencilerimizin 1. dönem başarısından çok memnun olduğunu söyledi.  Diğer veliler de Muhammed Ali DURAK’ın söylediklerine katıldı.

Dosyanın indirme bağlantısı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/guzelbil/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427