4.Sınıf Veli Toplantı Tutanakları

4.Sınıf 2.Dönem 2.Veli Toplantı Tutanağı

4.Sınıf 2.Dönem 2.Veli Toplantı Tutanağı

4.Sınıf 2.Dönem 2.Veli Toplantı Tutanağı için hazırlanmış olan indirme veya görüntüleme bağlantıları sayfanın aşağısında bulabilirsiniz. 4.Sınıf 2.Dönem 2.Veli Toplantı Tutanağı dosyasına ait örnek bir görüntü veya yazı aşağıda sunulmuştur. Ayrıca 4.Sınıf Veli Toplantı Tutanakları kategorisine ve diğer 4.Sınıf Dokümanlarına ait materyalleri bulmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

4.Sınıf Veli Toplantı Tutanakları

4.Sınıf Tüm Dosya ve Dokümanlar

4.Sınıf 2.Dönem 2.Veli Toplantı Tutanağı

Dosyaya ait görüntü veya yazı

4.Sınıf 2.Dönem 2.Veli Toplantı Tutanağı
4.Sınıf 2.Dönem 2.Veli Toplantı Tutanağı

TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

  1. Toplantının açılış konuşması sınıf öğretmeni Ahmet ÖZBAŞ tarafından yapılarak tüm velilere toplantıya katıldıklarından dolayı teşekkür edildi. Toplantıya katılan velilere imza sirkülerindeki yerlerine imzaları attırıldı.
  2. Öğrenci başarısının takibi ve artırılması için yapılacak işler.
    ‘Başarıyı artırmak için el ele vermeliyiz Çocuklarınızla iyi bir iletişim kurmanız gerekmektedir. Her zaman onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz. Yakından takip etmeliyiz. Gerekli motivasyonu sağlamalısınız. Ders çalışma ve öğrenme süreçlerinde en önemli belirleyicilerden biri çocuğun motivasyondur. Çalışmaları için olumlu bir atmosfer oluşturunuz. Öğrenme, olumlu duyguların hakim olduğu bir ortamda gerçekleşir. İçinde duygu olmayan hiçbir bilinçli öğrenme yoktur. Beyin, bilgiyle arasındaki bağı duygular üzerinden kurar. Dolayısıyla, çocukların ders yapacakları ve çalışacakları ortamların huzur verici olması gerekir. Anne-baba  olarak siz, eğitimci olarak da biz öğretmenler çocuklarımızla kuracağımız ilişkide bu duygusal köprüleri korumaya özen göstermeliyiz.’ Şeklinde sınıf öğretmeni tarafından belirtildi. Velilerin de görüşleri alındı.
  3. Öğrencinin bireysel farklılıklarının ve yeteneklerinin ayrı olduğu.

        ‘Her öğrencinin algı ve becerileri farklıdır. Biri bir anlatmada öğrenirken diğeri birkaç seferde öğrenmektedir  bir başkası da okuyarak yada yazarak başarıya ulaşır. O yüzden de asla çocuklarınızı kıyaslamayın aksine yanında olmayı onu cesaretlendirmeyi deneyin o zaman o çocuğun daha verimli ve daha üretken olduğunu göreceksiniz. Bu sadece okul sıralarında değil hayatının her anında onu başarıya ve doğruya götürecektir. Yapmanız gereken bizler yani öğretmenler gibi sizde çocuklarınıza öz güveni ve saygıyı aşılayın ve ne olursa olsun bir başkasının ne yaptığı değil bireyin kendinin ne yapmakta olduğunu öğretin. İşte o zaman çocuk kendi özelliklerini ve yeteneklerini keşfedecektir.’ şeklinde sınıf öğretmeni tarafından belirtildi. Velilerin de görüşleri alındı.

Dosyanın indirme bağlantısı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/guzelbil/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427