Genel

3. SINIF SENE (YIL) SONU ZÜMRE ÖĞRETMEN TOPLANTI TUTANAĞI 2014-2015

2014-2015 EĞTİM ÖĞRETİM YILI  ………………………..İLKOKULU 3.SINIFLAR YIL SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI

 

Toplantı Yeri:

Toplantı Saati:

Toplantı Tarihi:

Topantıya Katılanlar:

3.Sınıf zümre  öğretmenleri ……………………..tarihinde saat ……/…………/ da zümre başkanı……………………………….başkanlığında  tüm 3.sınıf öğretmenlerinin katılımıyla öğretmenler odasında toplandı.

Gündem maddeleri Zümre başkanı………………………………tarafından okundu.

                                                GÜNDEM MADDELERİ

1-) Alınmış olan 1.dönem  ve 2.dönem zümre kararlarından uygulanmak üzere alınmış olan kararların ele alınması ve ortaya çıkan aksaklıkların giderilmesi için gelecek yıl alınabilecek  tedbirlerin belirlenmesi.

2-) Derslerde bütün konuların bitirilip bitirilmediğinin tspit edilmesi ve ders kesim raporlarının hazırlanması.

3-) Ders araç gereçleri , derslerde kullanılan öğretim yöntem ve tekniklerinin değerlendirilmesi.

4-) 2014-2015 Eğitim öğretim yılında başarı ve başarısızlığın tespit edilmesi, başarıdaki artma ve eksilmelerin belirlenmesi.

5-)Bir yıllık çalışmanın sonunda elde edilen sonuçları gelecek yıla dönük olarak alınması uygun görülen  tedbirlerin neler olabileceği konusunda kararlar alınması.

ZÜMRENİN TAMAMINI İNDİRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

3.SINIF SENE SONU ZÜMRE TOPLANTI TUTANAĞI 2014-2015

 

 

www.guzelbil.com

 

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu