LİSE SENE BAŞI ZÜMRE TUTANAKLARI 2019-2020

Lise Matematik 2015 – 2016 Sene Başı Zümre Öğretmenleri Kurul Toplantısı Kararları

Matematik Dersi 2015 2016 sene başı zümre öğretmenleri kurul toplantısı

Gündem maddeleri

1)açılış ve yoklama

2)  zümre başkanının seçimi

3) geçmiş 2014 2015 öğretim yılının değerlendirilmesi .

4) Türk milli eğitiminin genel amaçları ve ortaöğretim kurumları amaçları matematik dersi öğretim programının genel amaçları

5) 2104 ve 2488 sayılı tebliğler dergilerindeki atatürkçülük ile ilgili konularının incelenmesi okunması ve planların yansıtılması

6) ünite  konu ağırlıklarına göre zamanlama yapılması ünitelendirilmiş yıllık planlar ve ders planlarının hazırlanması.

7)derslerin işlenişi uygulanacak öğretim yöntem ve teknikleri bilim ve teknolojik gelişmeler ve derslere yansıtılması.

8) diğer zümre öğretmenleri ile işbirliğinin sağlanması.

9) derslerde kullanılacak kitap araç gereç ve benzeri öğretim materyalleri.

10)öğrenci başarısının ölçülmesi ve değerlendirilmesinde ortak bir anlayışın birlik ve beraberliğin yönelik belirleyici kararların alınması.

11) öğrencilere verilecek performans çalışması proje çalışmalarını değerlendirme kriterleri ve zamanlamaları.

12) dilek temenniler ve kapanış.

Gündem maddeleri ile ilgili açıklamalar

1)…………………………….lisesi’nin matematik zümre öğretmenleri toplantısı  0 4 .0 9 . 2015 tarihinde saat 10 da 2014 2015 eğitim öğretim yılında zümre başkanlığını yapan M.kemal öztürk başkanlığında yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle açıldı yapılan yoklamada bir öğretmenimizin mazereti nedeniyle katılmadığı tespit edilmiştir.

2)  2015- 2016 eğitim öğretim yılı için zümre başkanlığına oy birliği ile seçildi karar yeni zümre başkanımız…………….In
cümlemizi temsil etmesini cümlemiz adına karar verildi bilmesine ve ilde ilçe veya okulumuzdaki toplantılara okulumuz zümre başkanı olarak yapılmasına karar verildiği .

3) M kemal öztürk arkadaşlarım şimdi 2014 -2015 eğitim öğretim yılının dersimiz açısından bir değerlendirmesini yapacağız görüşmeyeli sizi bekliyorum gözlemlerime göre olumlu bir yıl geçirdiğim izin kanaatindeyim.

zümreyazı

www.guzelbil.com

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu