LİSE SENE BAŞI ZÜMRE TUTANAKLARI 2019-2020

2015 / 2016 Biyoloji – Sağlık Dersi Sene Başı 1.Dönem Zümre Öğretmenleri Toplantı Tutanağı

2015 / 2016 Biyoloji - Sağlık Dersi Sene Başı 1.Dönem Zümre

2015 2016 eğitim öğretim yılı biyoloji – Sağlık dersi sene başı zümre öğretmenleri toplantı tutanağı
toplantının eğitim yılı:

toplantı no:

toplantının yapıldığı tarih:

toplantı saati:

toplantı yeri:

toplantıda bulunan zümre öğretmenleri:

Gündem maddeleri

1)))) açılış ve yoklamanın yapılması..

2)))) zümre başkanının seçimi

3)))) milli eğitim temel kanununda Türk Milli Eğitiminin amaçları nın okunması genel ve özel amaçları gözden geçirilmesi.

4)))) Değişen ortaöğretim biyoloji dersi 9 10 11 ve 12 nci sınıflar için orta öğretim programının sağlık bilgisi ders programının okunması üzerinde görüşmelerin yapılması..

5))))  7 eylül 2013 tarih ve 28758 sayılı resmi gazetede yayınlanan yeni ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin okunması yapılacak çalışmaların buna göre şekillendirilmesi .

6))))  bir önceki yıl 2014 2015 zümre kararları incelenmesi ve değerlendirilmesi.

7)))) 2014 -2015 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi ..

8)))) Atatürk inkılap ve ilkelerinin öğretim esasları üzerinde görüşmeler yapılması..

9)))) yıllık planların hazırlanmasında göz önünde bulundurulması gereken hususlar yeni biyoloji eğitim programı ve yürürlükteki programa ait bilgilerin hedef ve davranışlar kazanımlar dikkate alınarak dersin işlenişinde uygulanacak eğitim yönetim tekniklerinin belirlenmesi yıllık çalışma takviminin incelenmesi ve yıllık planların hazırlanması.

10)))) diğer zümre öğretmenleri ile yapılacak olan işbirliğinin ele alınıp tartışılması.

11)))) ders araç gereçlerini tespiti ders kitapları ve yardımcı kaynakların belirlenmesi.

12)))) yazılı sayısının ortak sınavlar türünün ve tarihinin belirlenmesi yazılı sınavlar ve yazılı soruların hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar üzerinde görüşmelerin yapılması.

13)))) proje performans konularını belirlenmesi öğrenci verilmesinde dikkat edilecek hususlar üzerinde görüşmeler yapılması.

14)))) öğrenci başarısının artırılması için alınması gereken tedbirlerin tespit edilmesi okul öğrencilerinin ygs ve lys biyoloji tesislerindeki başarı durumlarının görüşülmesi ve başarıyı artırıcı önlemlerin belirlenip kararlaştırılması ..

15)))) laboratuvar kullanımının ve deney araç gereçleri kullanımının görüşülmesi.

16 ))))dilek ve temenniler ..

17 ))))kapanış ..2015 / 2016 Biyoloji – Sağlık Dersi Sene Başı 1.Dönem Zümre 

Gündem maddelerinin görüşülmesi.

1)))) ……………………………lisesi biyoloji öğretmenleri zümresi 0 4 .0 9. 2015 saat 11 de sene başı biyoloji dersi zümre toplantı yapmak üzere öğretmenler odasında hazır olduğu görüldü yapılan yoklamada bütün zümre öğretmenlerinin mevcut olduğu tespit edildi.

zümreyazı

www.guzelbil.com

2015 / 2016 Biyoloji – Sağlık Dersi Sene Başı 1.Dönem Zümre

2015 / 2016 Biyoloji – Sağlık Dersi Sene Başı 1.Dönem Zümre

2015 / 2016 Biyoloji – Sağlık Dersi Sene Başı 1.Dönem Zümre

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu