NEDİR,NEREDE,NASIL,KİMDİR

WHP nedir,WHP ne demektir,WHP ne anlama gelmektedir ve açılımı

WHP nedir,WHP ne demektir,WHP ne anlama gelmektedir ve açılımı
WHP nedir?

WHL kısaltmasını sizlere açıklayıp ne anlama geldiğini anlatmaya çalışacağız. WHP, Wheel Horse Power kelimelerinin kısaltmasıdır. Türkçeye tekerlek beygir kuvveti olarak çevrilir.

WHP nedir,WHP ne demektir,WHP ne anlama gelmektedir ve açılımıDinamometre neticeleri bu birimdendir. Aracın direk yola ulaştırdığı beygir kuvvetinü gösterir. Özellikle aracınızın HP’ sinden daha düşük bir değerdir ki, aynı verimle o beygir kuvvetinü yola aktaramazsınız arada kayıplar olur.
Weekend Hashtag Project (WHP) nedir?

Bu kısaltma yani WHP (Weekend Hashtag Project), Instagram’ın haftalık hashtag projesi. Her haftasonuna doğru Instagram yeni bir konsept ve o konsept amacıyla hashtag paylaşıyor.

Sıkı Instagram kullanıcıları Instagram’ın resmi hesabında ve blogunda yer almak, fotoğraflarını (ya da videolarını) on binlerce insanlara tanıtmak ve yeni arkadaşlar edinmek amacıyla Instagram’ın o hafta amacıyla sunmuş olduğu hashtag ile paylaşıyorlar.

Şimdi öğrendiklerimizi örneklendirmeye ne dersiniz. Haftasonu sona ererken de Instagram hashtag ile paylaşılan en güzel fotoğraflardan bazılarını derleyerek paylaşıyor. Hashtagler ise şu şekilde #WHP… Örneğin: #WHPsilhouetted, #WHPtypeinthewild, #WHPbookehinmotion gibi.

WHP nedir,WHP ne demektir,WHP ne anlama gelmektedir ve açılımı

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/guzelbil/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427