28 OCAK 2017 650 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışmasının soru ve cevapları


28 OCAK 2017 650 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışmasının soru ve cevapları . 28 OCAK 2017 650 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışmasının soru ve cevapları

Atv’de yayınlanan ve en çok izlenen yarışmalar ararında bulunan Milyoner yarışmasının soru ve cevapları www.guzelbil.com adresinde bulunabilir.

28 OCAK 2017 650 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışmasında sorulan Sorusunun cevabını sizin için yazdık. Cevap Aşağıdadır.

28 OCAK 2017 650 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışması soru ve cevapları burada olacak ,28 OCAK 2017 650 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışması soru ve cevaplarını sizler için anında yayınlayacağız ,28 OCAK 2017 650 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışması soru ve cevaplarını guzelbil.com adresinde bulabilirsiniz.  En hızlı ve doğru cevaplarıyla  28 OCAK 2017 650 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışması takip et.2 Kasım 2016‘da 630 bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışması soru ve cevapları

Sorulan Sorunun cevabını bilen izleyizciler , Cevabı yorumlar kısmına yazrak katkıda bulunabilirler

Soruların tamamı yazılacak

1-) çıtır çıtır nasıl yiyecekler için söylenen bir sözdür?

Cevap:çıtır çıtır

2-) Bir sınıfta öğrenciler sırayla burada burada diyorlarsa o sırada sınıfta ne yapılıyordur?

Cevap: Yoklama

3- ) Afrika’daki hangi iki hayvan birinin görüş diğerinin koku alma yeteneği üstün olduğu için tehlikelerden korunmak adına birlikte otlarlar

Cevap: Deve kuşu ve zebra

4-) havaya bakanlar kar topluyor deniyorsa o anda hava nasıldır

Cevap: Güneşli

5-) annemler beş kardeş 1 tane teyzem var diyen birinin kaç dayısı vardır

cevap: 3

6-) demir tatlısı ve kadayıf dolması nereye özgü tatlılardır

Cevap: Erzurum

7-)Çocuk veye genç yaşta tahta oturan padişahlerın cülus törenlerinde alınlarına ve kaşlarının ortasına siyah mürekkeple hangi harf yazılırdı

Cevap: Elif

8-)Hangi hayvanın yaz uykusuna yatan bir türü yoktur ?

cevap: Yarasa

9-)1981 2000 arası doğan kişilerin oluşturduğu millennials da denen kuşak başka hangi isimle anılır ?

Y kuşağı

10-)Dinlediğiniz sweet dreams adlı şarkıyı hangi grup seslendirmektedir ?

Cevap: Eurythmics

11-)Hangi hayvanın iri yapılı türüne katana denir ?

Cevap: At

12-)Sergey Ayzenştayn Andrey Tarkovski ve Akira Kurosava özellikle hangi dalda eserler vermiş kişilerdir ?

cevap:Sinema

13-)Kutup yıldızının diğer adı nedir ?

Cevap:Demir kazık

14-)Antik yunan filozoflarının bağlı oldukları okulun öğretisini simgeleyen özellikleri hangisiydi ?

Sakalları

Saçları

Kalemleri

Kıyafetleri

Cevap: Sakalları

15-) 11 yaşındaki ciro ortiz Newyork Bedford metrosunda pazar günleri saat 12 ile 14 arasında 5 dakikalığına 2 dolar ücret alarak hangi hizmeti vermektedir ?

Turist rehberliği

Ses eğitmenliği

Psikolojik danışmanlık

Fizik Tedavi

Cevap:Psikolojik danışmanlık

16-) Dinlediğiniz ümit yaşar oğuzcan’a ait unutamıyorum adlı şiiri kim seslendirmektedir ?

Cevap:selçuk yöntem

17-)Teniste rakip tarafından karşılanamayan ve doğrudan sayı getiren servise na ad verilir  ?

Cevap:Ace

18-)Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı dizeleri hangi şairin kahvaltı şiirinde yer alır  ?

Cevap:cemal Süreyya

19-)Geleceğe dönüş film serisinde gidilen gelecek hangi yıldır ?

Cevap: 2015

20-)60 yaş ve üstü erkeklere yemek pişirme kazak örme kaddınlara tamirat yapma gibi derslerin verildiği tazeleme üniversitesi hangisinin bünyesindedir?

Cevap:Akdeniz üniversitesi

21-)Bir müzik parçasının notalarını değerlerine ses ve ritimlerine göre okuyarak seslendirmeye na ad verilir ?

Cevap: solfej

22-)Pirinç ve suyla pişirilip kızamık şekeri karanfil ve safran eklenerek yapılan düğünlerde doğumlarda ve muharrem ayında ikram edilen tetlı hangisidir ?

Cevap: Zerde

23-)Frank Sinatra’dan dinlediğiniz my way isimli şarkı Türkiyede hangi adla yeniden düzenlenmiştir?

Cevap: Ben böyleyim

24-) 13.Cuma film serisinde yüzünde maske elinde balta veya pala ile tasvir edilen serikatil kimdir?

Cevap:Janson voorhees

25-)15 ve 19 yüzyıl arasında istanbulun temizliği ile sorumlu olan örgüt hangisidir ?

Cevap:Arayıcı esnafı

26-)Aldatmak on bir dakika ve veronika ölmek istiyor kitaplarınınyazarı kimdir?

Cevap: Paulo Coelho

27-)İtalyancadan Türkçeyey geçen tavla kelimesinin kökeninin anlamı nedir ?

Şans

pul

zar

şans

Cevap:Tahta

28-)Hangi ünlü aslında doğuştan sarışın plup lise yıllarından itibaren saçını devamlı siyaha boyamış ve buna kariyeri boyunca da devam etmiştir?

Cevap: Elvis Presly

admin hakkında 28032 makale
Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın