30 Eylül 2017 Cumartesi 688.Bölüm Milyoner Soru ve Cevapları


Atv de yayınlana milyoner yarışmasının tüm soru ve cevaplarıni sizin için yayınlıyoruz.

Kim Milyoner olmak ister 688.bölüm soru ve cevapları www.guzelbil.com adresinde bulunabilirler. 30 Eylül 2017 cumartesi 688.bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışmasında sorulan Sorusunun cevabını sizin için yazdık. Cevap Aşağıdadır.

Kim Milyoner olmak ister 688.bölüm soru ve cevapları soru ve cevapları 30 Eylül 2017 cumartesi 688.bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışması soru ve cevaplarını sizler için anında yayınlayacağız ,30 Eylül 2017 cumartesi 687.bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışması soru ve cevaplarını guzelbil.com adresinde bulabilirsiniz.  En hızlı ve doğru cevaplarıyla 30 Eylül 2017 cumartesi 688.bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışması takip et. 30 Eylül 2017 cumartesi 688.bölüm milyoner

Kuranı kerimde hangisinin üzerine yemin edilmemeiştir deniz güneş kalem arıSorulan Sorunun cevabını bilen izleyizciler Cevabı yorum kısmına yazrak katkıda bulunabilirler.

1 MİLYONLUK SORU İÇİN TIKLAYINIZ

30 Eylül 2017 cumartesi 688.bölüm Kim Milyoner olmak ister yarışmasında sorulan Sorusunun cevabını sizin için yazdık. Cevapları 30 Eylül 2017 cumartesi 688.bölüm milyoner Soru ve cevapları

Kim Milyoner olmak ister 688.bölüm soru ve cevaplarıyarışma ile aynı anda burada olacak . Soruların tamam ve cevapları ile yarışma ile aynı anda bu sayfada olacak.

30 Eylül 2017 cumartesi 688.bölüm milyoner Soru ve cevapları

Soru1: arasında öfkelenerek ağır sözler söyleyen kişiler için kullanılan deyim de sırasıyla hangi ikisi için açtığı ve yumdu ifadeleri kullanılır

Cevap: açtı – gözünü

soru2: Ya şundadır ya bunda keçe külah başında şeklinde sözleri olan tekerlemenin devamında kimin kızından bahsedilir
cevap:  helvacının

soru3: şapkasını ters takan bol kıyafetler giyen ve boynunda altın rengi zincir kolyeler asılı Bir müzisyen Muhtemelen hangi tarzda şarkılar söylemektedir

cevap: rap

soru4: bir su molekülünde kaç atom bulunur

cevap: 3

soru5: Dinlediğiniz müzisyen flütle hangi filmin müziğini çalmaya çalışmaktadır
cevap: Titanik

soru6: Bir şeyi kırkladığını söyleyen kişi onu ne yapmıştır pişirmişler taşımıştır saklamıştır yıkamıştır

cevap: yıkamıştır

soru7: yemek tarifi verilirken bir şeyi yemeğe katılacak olan miktarının az ya da fazla olması çok da önemli değilse genellikle hangi ifade kullanılır
cevap: göz kararı

soru8: halk arasında samimi kişilerin vedalaşırken kullandıkları Sözde hangi ifade eden sonra bol güneşler denir
cevap: hayırlı işler

soru9: bu sesleri duyuyorsanız hangisi başlıyor dur

cevap: çizgi film

soru10: operada perde açılmadan önce orkestranın çaldığı parçaya ne ad verilir.

Cevap:uvertür

soru11: Yeşilçam filmlerinde Fatih’in Fedaisi ünvanıyla anılan karakter kimdir.

cevap: kara murat

soru 12: harman kaldırılırken saman gibi gevşek malzemeleri savurmak kitap kullanılan çatal biçimindeki kürek hangisidir.
cevap: yaba

soru13: hangisi İngiliz müzik grubu beatles’ın üyelerinden biri değildir.

cevap: roger waters

Soru14: :hangi meslekten olan kişilerin iş yeri genellikle borsadır

Cevap:broker

soru15: ilk 90 dakika ve son 15 dakika salondan çıkamazsınız şeklinde yapılan bir uyarıyı nerede duyabilirsiniz

cevap: sınav Salonu

soru16: Ayan Beyan ifadesi hangi anlamda kullanılır

cevap: açık seçik

soru17: bir kimseye ilaç verirken iyi olması fayda sağlaması dileğiyle anlamında kullanılan ifade hangisi olur

cevap: şifa niyetine

soru18: halk arasında akşam Yıldızı Kervan Yıldızı Akyıldız gibi adlarla Bilinen gök cismi hangisidir?

cevap: Venüs

soru 19: Tarkan’dan Dinlediğiniz şarkıda hangisi olmak istenen şeylerden biri değil saçtaki toka yürünen Yollar boynundaki kolye Beldeki Kemer

cevap: boynundaki kolye

soru 20: eskiden daha sık kullanılan mazbut kelimesi kişilerin hangi özelliğini vurgulamak için söylenirdi.

cevap: sessiz oluşlarını

soru:21 ağır ritimli bir İspanyol dansı ile aynı adı taşıyan kısa kadın ceketi ne verilen ad nedir

cevap: bolero

soru22: Norveçli Magnus carlsen hangi sporun son 3 yıldır dünya şampiyonu dur

cevap: satranç


admin hakkında 25173 makale
Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın