Sağlık

Burçlara Göre Beslenme ve Diyet Nasıl Olmalıdır ?

Burçlara Göre Beslenme ve Diyet Nasıl Olmalıdır ?

Burçlara göre beslenme ve diyet nasıl olmalıdır?

KOÇ BURCU: Koç burcu kilo problemi olmayan, kilo alsa dahi istediği zaman kolayca kilo verebilen bir burçtur.  C vitaminini yeterli ve dengeli bir şekilde almak çok önemlidir. Potasyum ve fosfat da diyetinde yeterince yer almalıdır. Yağlı ve ağır yiyeceklerden uzak durmalıdır.

Diyetinde bulunması gereken yiyecekler: Balık ve tüm deniz ürünleri ,kırmızı lahana, turp, elma ,biber, portakal ,greyfurt ,makarna, kuşburnu ,ısırgan otu ve tüm yeşil sebzeler.

Koçların yeni ayda diyete başlamaları  daha kolay sonuç almalarına yardımcı olacaktır.

Burçlara Göre Beslenme ve Diyet Nasıl Olmalıdır ?

BOĞA BURCU: Boğa burcu insanının çok iştahlı olması ve yemek yemeye zaaflarının olması nedeniyle genellikle kilo sorunu ile karşı karşıya kalmaktadırlar.
Bu da beraberinde fazla miktarda yağlanmayı getirir tuzu sevdikleri için vücutlarında  ödem ve su tutulması meydana gelir. Yeterli sodyum, sülfat almaları vücut dengesini açısından faydalıdır. C vitamini ve çinko, Biotin içeren yiyeceklerin yeterince almaları gerekir.

Diyetlerinde tam buğdaylı ürünler ,tüm deniz ürünleri ,tam Tahıllar badem, fındık ,ceviz gibi kuruyemişler ,bamya, yeşil yapraklı sebzeler bulunmalıdır. Çok yağlı ve işlenmiş yiyecek hazır yiyeceklerden uzak durmalı , şeker içeren her türlü yiyeceği mümkün olduğu kadar diyetlerine sokmamaları gerekmektedir.

Boğa burcunun günde en az 8 – 10 bardak su içmesi zorunludur . Yemeklerine karabiber eklemeleri daha az yiyecekle doymalarına yardımcı olacaktır.

Diğer Burçlar İçin Tıklayınız

 www.guzelbil.com

Burçlara Göre Beslenme ve Diyet Nasıl Olmalıdır ?

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu