Genel

Öğrenci Gözüyle Okul İlköğretim Haftası Öğrenci Konuşma Metni Hazır

Öğrenci Gözüyle Okul İlköğretim Haftası Öğrenci Konuşma Metni Hazır çalışma , Öğrenci Gözüyle Okul İlköğretim Haftası Öğrenci Konuşma Metni Hazır dosya

İndirmek için indirme butonu(linki)tıklayınız

ÖĞRENCİ GÖZÜYLE OKUL

Çok kıymetli büyüklerim, okula başlayan sevgili kardeşlerim;
Bugün hayatınızın en mühim günlerinden biri, heyecanınızı anlıyorum. Çünkü geride bıraktığımız sene okulu, öğretmenimi ve arkadaşlarımı ben de çok merak ediyordum. Çok heyecanlıydım. Esasında bu duyguları yaşamamız çok normal. Hiç merak etmeyin; okulumuzun ısısı bizi sardığı gibi sizi de saracak. Korkunun, endişenin konumunu huzur ve sevinç alacak. Bizler, tatil de öğretmenimizi, arkadaşlarımızı ve okulumuzu çok özledik. Sizler de rahat olun. Okulumuzu siz de çok seveceksiniz, oyunlar, şarkılarla eğlenecek; bilgilerle donanacaksınız. Sizlere hoş geldiniz diyorum. İyi ki geldiniz; iyi ki aramızdasınız.
İlköğretim haftası ile ilgili konuşma/yazı yazıp yayınlatmak isteyen arkadaşlarımız, yazılarını guzelbil01@gmail.com adresine gönderebilir.
Yazılar göndericinin adına yayınlanmaktadır.

Öğrenci Gözüyle Okul İlköğretim Haftası Öğrenci Konuşma Metni Hazır

Ziya Özcan

Bu sayfayı açmadaki amacım, Dağınık halde bulunan ve her kesime hitab eden bilgileri bir araya toplamaktır. Özellikle 5N1K soru ve cevaplarını doğru bir şekilde yansıtmaktır. Ayrıca başka bir amacım ise eğitimdeki eksiklikleri ve bilgi dünyasındaki yanlışlıkları gidermek. Ayrıca ilkokul ,ortaokul,lise kademelerinde hazırlanmış her türlü yazılı sorusu, test, konu anlatımı, etkinlik çalışmaları, zümreler, yıllık ders planı, günlük ders planı, deneme sınavları , ilkokuma harf grupları ve eğitim konusundaki tüm dosya ve materyal bankası oluşturmak için yola çıktık.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/guzelbil/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427